KVKK Aydınlatma Metni

KılıçÇaylı&Partners olarak, hukuki durum ve sorunlara yenilikçi bir perspektif getirebilen, analitik ve eleştirel düşünebilen, kendisini geliştirmeye açık ve çözüm odaklı potansiyel çalışma arkadaşlarımızın başvurularını değerlendirmekten mutluluk duyarız.

Kariyer bölümüne özgeçmiş bilgilerinizi bırakarak KılıçÇaylı&Partners’ın bir parçası olmak için ilk adımı atabilirsiniz.

İletmiş olduğunuz bilgilerin gizliliğine ve korunmasına önem vermekteyiz. Bu nedenle KılıçÇaylı & Partners olarak işbu ‘’İşe Alım Süreci Aydınlatma Metni’’ ile işe alım süreçlerinde 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK“) kapsamında  kişisel verilerinizi nasıl işlediğimize ve koruduğumuza dair sizi bilgilendirmek isteriz.

Kişisel verilerinizi; aday seçimi, iş başvuru süreçlerinin yürütülmesi, işleme alınması, değerlendirilmesi, çalışan referansları ile iletişime geçilmesi ve genel işe alım süreçlerinin gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle iletişime geçilmesi amacıyla, meşru menfaatlerimize dayanarak işlemekteyiz. KılıçÇaylı&Partners resmi internet sitesi, LinkedIn, Kariyer.net internet sayfaları üzerinden yapılan başvurular da dahil olmak üzere, işe başvuru sürecinde elektronik ortamda ve/veya yazılı olarak sizlerden edindiğimiz kişisel bilgileri, iş başvurunuz olumsuz sonuçlandığı takdirde, Kanun’a uygun olarak makul bir süre boyunca saklayacağız.

KılıçÇaylı&Partners’a yapacağınız iş başvurularında elektronik ortamda veya yüz yüze görüşmelerde sözlü ve yazılı olarak aşağıdaki bilgileri toplamaktayız:

Ad, soy ad, iletişim bilgileriniz,

Eğitim, staj ve kariyer gelişiminize ilişkin bilgiler,

İstihdama uygunluğunuzu denetlemek amacıyla referanslarınızdan ve güvenlik/güvenirlik taraması sonucu elde ettiğimiz bilgiler,

Başvuru formu ile sağladığınız kişisel verileriniz, özgeçmişiniz ve bunların içeriği,

Ofisimize yaptığımız ziyaretler sırasında diğer kapalı devre güvenlik kamera sistemi (CCTV) aracılığıyla elde edilen görsel kayıtlar,

İş başvurunuz kapsamında hakkınızda talep edebileceğimiz diğer bilgiler. 

Kişisel verilerinizi işlerken uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik her türlü teknik ve idari tedbirleri almaktayız.

İş görüşmeleri esnasında üçüncü bir kişi hakkında bize bilgi sağladığınız takdirde (örneğin acil durumda iletişim kurulacak kişinin iletişim bilgileri veya referans bilgileri), ilgili kişilerle iletişime geçebileceğimiz tüm kanallara ilişkin bilgilerin KılıçÇaylı&Partners’la paylaşıldığına dair KVKK hükümlerine göre gerekli bilgilendirmenin tarafınızca yapıldığını kabul edersiniz.

Kişisel verilerinizin, mevzuat hükümlerinin izin verdiği kurum veya kuruluşlar ile paylaşılabileceğini hatırlatmak isteriz.

Bu kapsama işlediğimiz kişisel verilerinizle ilgili olarak KVKK’nın 11. maddesinde bulunan haklarınıza ilişkin taleplerinizi Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ kapsamında belirlenen şartlara uygun şekilde, ik@kiliccayli.com adresinde e-posta göndererek veya aşağıdaki adrese yazılı başvuruda bulunarak bize iletebilirsiniz:

Mutlukent Mah. Arda Sok. No:9 Beysukent Çankaya Ankara, Türkiye